تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

این سایت به طور تخصصی برای دانشجویان،کارآفرینان،صاحبان مشاغل و فعالان صنایع غذایی میباشد.


دسته بندی سایت


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

آمار بازدید سایت

پیوند ها

نظرسنجی سایت

چه منابعی بیشتر مورد نیاز شماست که به آن دسترسی ندارید؟

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 3
  • بازدید دیروز : 3
  • بازدید کل : 108230

جدیدترین محصولات فایلی

پاورپوینت پپتیدهای زیست فعال دارای 25 اسلاید پر محتوا و کاربردی ...

72,842 تومان69,200 تومان

روش صنعتی  تولید بستنی

فیلم نحوه تولید و فرایند بستنی به صورت صنعتی ...

21,900 تومان

تکنولوژی هردل در صنایع غذایی ...

62,500 تومان50,000 تومان

کاربرد میدان مغناطیسی پالسی در صنایع غذایی ...

51,059 تومان43,400 تومان

اصول حرارت دهی اهمیک

پاورپوینت اصول حرارت دهی اهمیک ...

36,375 تومان29,100 تومان

پلاسمای سرد اتمسفری

کاربرد پلاسمای سرد اتمسفری در صنایع غذایی(شامل 12 مقاله پیوست شده) ...

63,333 تومان57,000 تومان

جزوه آزمایشگاه قند

دانلود گزارش کار آزمایشگاه قند ...

29,889 تومان26,900 تومان

صنعت حلال و فراورده های گوشتی

دانلود روش تولید سوسیس و کالباس از گوشت حلال و تجارت جهانی با مهر حلال حاوی 5 مقاله ...

25,889 تومان23,300 تومان

پکتین

دانلود روشهای استخراج پکتین از ضایعات مرکبات و سیب درختی با درجات استریفیکاسیون متفاوت ...

59,200 تومان

گزارش کار آزمایشگاه لبنی و جزوه تدریس آزمایشگاه ...

22,200 تومان

توضیحات کامل به همراه ارائه تمام جزییات ...

11,300 تومان

فیلم خط تولید نوشابه

در این فیلم خط تولید نوشابه های غیر الکلی به نمایش در آمده که یه شما جهت آشنایی و درک بهتر این صنعت کمک خواهد کرد. ...

15,300 تومان

جدیدترین مطالب سایت

اعمال قانون جدید دکتری در سال ۹۶

اعمال قانون جدید دکتری در سال ۹۶رییس سازمـان سنجش از یکسانی احتمالی تعدد آزمـون‌ها و میزان اعتبار آزمون های دکتری ۹۶ با آیین نامه فعلی خبر داد.به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر ابراهیم ...

قانونی بودن برگزاری امتحان، مصاحبه و بررسی سوابق در پذیرش دکتری

قانونی بودن برگزاری امتحان، مصاحبه و بررسی سوابق در پذیرش دکتریرئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آیین نامه اجازه برگزاری امتحان، مصاحبه، بررسی سوابق تحصیلی و مدارک برای پذیرش ...

سنگ کیسه صفرا

عوامل خطر برای تشکیل سنگ های صفراوی عوامل خطر برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا عبارت است از: - ژنتیک : اگر افراد دیگری در خانواده شما سنگ کیسه صفرا داشته اند شما در معرض خطر سنگهای صفراوی در ...

ادامه مطلب : سنگ کیسه صفرا

تحقیق و توسعه

امروزه R&Dفقط به توسعه و طراحی محصولات جدید خلاصه نمی شودو کارشناسان تحقیق و توسعه فقط مهندسان نیستندبلکه متخصصان امار، بازاریابی، مالی و منابع انسانی به تحلیل وضع موجود و یافتن ...

ادامه مطلب : تحقیق و توسعه

روغن کرچک

روغن كرچك : C3H5(C18H33O3)3خصوصيات :نوعی روغن نباتی است که از دانه‌های گیاه کرچک به دست می‌آید.۹۰ درصد روغن کرچک، از اسیدهای چرب ریسینولیک که اشباع ‌نشده هستند تشکیل شدهكاربردها ...

ادامه مطلب : روغن کرچک
پاورپوینت هوادهی در سيستم پرورش ماهی

پاورپوینت هوادهی در سيستم پرورش ماهی

پاورپوینت هوادهی در سيستم پرورش ماهی تعداد صفحات: 28 صفحه فرمت: پاورپوینت و قابل ویرایش صفحاتی از پاورپوینت:     ... ...

دانلود مقاله در مورد ویژگی های خاک pdf

دانلود مقاله در مورد ویژگی های خاک pdf

عنوان فایل :  دانلود مقاله در مورد ویژگی های خاک pdf نوع فایل : pdf تعداد صفحات : 80 ص فهرست مطالب : مقدمه تعریف خاک عومل موثر بر خاک عوامل فیزیکی و مکانیکی تولید خاک عوامل شیمیایی تولید خاک عوامل بیولوژیکی (موجودات زنده) تولید خاک آزمایش حل شدن سنگ آهک در ... ...

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی آناناس و خواص و ویژگی های آن در 18 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی آناناس و خواص و ویژگی های آن در 18 اسلاید

آناناس یا کاجدیس(نام علمی: Ananas comosus) نوعی میوه است که ریشه آن از جنوب برزیل و پاراگوئه است. بزرگی آن ۱–۱٫۵ متر و بزرگی برجستگی روی آن تا ۳۰–۱۰۰ سانتیمتر است. این میوه نوعی میوه چندگانه است که در علم باغبانی به آن سینکارپ گفته می شود. این گیاه بومی دائمی ناحیه گرمسیری ... ...

دانلود کاملترین مجموعه فیزیولوژی و فیزیولوژی پس از برداشت

دانلود کاملترین مجموعه فیزیولوژی و فیزیولوژی پس از برداشت

این مجموعه شامل کاملترین جزوات فیزیولوژی و فیزیولوژی پس از برداشت گیاهان می باشد و بخش اول آن جزوه سنجش و دانش و بخش دوم آن جزوه فیزیولوژی پس از برداشت دکتر ارشادی می باشد که در 400 صفحه به صورت تایپی برای شما عزیزان آماده گردیده است. توصیه اکید ما مطالعه این مجموعه گرانبها ... ...


مطالب تصادفی

  • روش صنعتی  تولید بستنی
  • اصول حرارت دهی اهمیک
  • پلاسمای سرد اتمسفری
  • جزوه آزمایشگاه قند
  • صنعت حلال و فراورده های گوشتی

تهران خیابان فاطمی کوچه پرویز روشن پلاک 20

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد