اسید لاکتیک بطور طبیعی در بسیاری از محصولات غذایی وجود دارد. این ماده به عنوان عامل اسیدی کننده، نگهدارنده و تعدیل کننده پی اچ مورد استفاده قرار می گیرد. بعلاوه این ماده به هیچ وجه دارای اثرات سمی نبوده و جزء مواد GRAS دسته بندی می شود.برخی از کاربردهای اسید لاکتیک در زیر آمده است:محصولات نانوایی: اسید لاکتیک اسید طبیعی موجود در خمیر ...
انواع خیار شورخیار شور به دو شکل پاستوریزه و تخمیری تولید و مصرف می شود. خیارشور پاستوریزه به صورت صنعتی و در کارخانجات مواد غذایی تولید و سپس پاستوریزه می گردد. خیار شور تخمیری معمولاًدر کارگاه های سنتی یا در منازل تهیه می شود.انواع خیارشورموارد مصرف:1-به صورت چاشنی در کنار انواع غذاها2-در تهیه انواع سالاد ها و سالاد الویه و سس ...
نقش کاربردی مواد اولیه در تولید بیسکویت :شکر :شکر علاوه بر ایجاد شیرینی(طعم) در ببسکویت سبب حفظ شکل ظاهری و ایجاد بافت می شود.درصد شکر در انواع بیسکویت حدود 12 تا 13 درصد است .البته این درصد در بیسکویت نرم و سخت متفاوت است.چنانچه دز مصرف شکر بیش از حد باشد،بافت بیسکویت سفت می شود. نکته:در تولید بیسکویت های سخت مانند پتی بور؛حل شدن مواد ...
روغن كرچك : C3H5(C18H33O3)3خصوصيات :نوعی روغن نباتی است که از دانههای گیاه کرچک به دست میآید.۹۰ درصد روغن کرچک، از اسیدهای چرب ریسینولیک که اشباع نشده هستند تشکیل شدهكاربردها :روغن کرچک یک ملین طبیعی و قوی است.خواص ضد حساسیتی یا آنتی هیستامینی و ضد التهابی نیز در عصاره الکلی پوسته کرچک دیده شده است.عصاره کرچک خواص حشره کش و ...
روغن نارگیل :خصوصيات :نوعی چربی اشباع شده که از میوه درخت نارگیل به دست میآید.از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده میشود.این روغن سرشار از لوریک اسید (نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط) میباشد. روغن نارگیلهای هیدروژنه نشده معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب میشوند.روغن نارگیل ...
روغن کنجد (Sesamum indicum l) :خلاصه كاربردهای صنعتي :داروسازي به عنوان حلال در داروهای تزریقی و یا راه حلهای قطرهای داخل وریدی، روغن حامللوازم آرایشی و بهداشتی و درمان لک سوختگی روی بدن-پوشش دانه برای جلوگیری از حملات شپشهادر برخی از حشره کشهااستفاده روغن درجه پایین به صورت محلی در صابونها، رنگها، ...
جاتروفا کارکس (نام علمی: Jatropha curcas) نام یک گونه از تیره فرفیونیان است.گیاه جاتروفا گیاهی است فوق العاده سمی و پر انرژی و با درصد روغن فراوان که اتفاقا به هیچ عنوان امکان کاربرد خوراکی نداشته و از همه مهمتر در زمینهایی قابل کشت بوده که سایر گونه های کشاورزی خوراکی قابلیت کشت مناسبی ندارد و به اصطلاح در زمینهای لم یزرع قابل استحصال ...