تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

این سایت به طور تخصصی برای دانشجویان،کارآفرینان،صاحبان مشاغل و فعالان صنایع غذایی میباشد.


دسته بندی سایت


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

آمار بازدید سایت

پیوند ها

نظرسنجی سایت

چه منابعی بیشتر مورد نیاز شماست که به آن دسترسی ندارید؟

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 20
  • بازدید دیروز : 21
  • بازدید کل : 103694

اسید لاکتیک

اسید لاکتیک بطور طبیعی در بسیاری از محصولات غذایی وجود دارد. این ماده به عنوان عامل اسیدی کننده، نگهدارنده و تعدیل کننده پی اچ مورد استفاده قرار می گیرد. بعلاوه این ماده به هیچ وجه دارای اثرات سمی نبوده و جزء مواد GRAS دسته بندی می شود.برخی از کاربردهای اسید لاکتیک در زیر آمده است:محصولات نانوایی: اسید لاکتیک اسید طبیعی موجود در خمیر ...

تولید خیار شور

انواع خیار شورخیار شور به دو شکل پاستوریزه و تخمیری تولید و مصرف می شود. خیارشور پاستوریزه به صورت صنعتی و در کارخانجات مواد غذایی تولید و سپس پاستوریزه می گردد. خیار شور تخمیری معمولاًدر کارگاه های سنتی یا در منازل تهیه می شود.انواع خیارشورموارد مصرف:1-به صورت چاشنی در کنار انواع غذاها2-در تهیه انواع سالاد ها و سالاد الویه و سس ...

نقش کاربردی مواد اولیه در تولید بیسکویت

نقش کاربردی مواد اولیه در تولید بیسکویت :شکر :شکر علاوه بر ایجاد شیرینی(طعم) در ببسکویت سبب حفظ شکل ظاهری و ایجاد بافت می شود.درصد شکر در انواع بیسکویت حدود 12 تا 13 درصد است .البته این درصد در بیسکویت نرم و سخت متفاوت است.چنانچه دز مصرف شکر بیش از حد باشد،بافت بیسکویت سفت می شود. نکته:در تولید بیسکویت های سخت مانند پتی بور؛حل شدن مواد ...

روغن کرچک

روغن كرچك : C3H5(C18H33O3)3خصوصيات :نوعی روغن نباتی است که از دانه‌های گیاه کرچک به دست می‌آید.۹۰ درصد روغن کرچک، از اسیدهای چرب ریسینولیک که اشباع ‌نشده هستند تشکیل شدهكاربردها :روغن کرچک یک ملین طبیعی و قوی است.خواص ضد حساسیتی یا آنتی هیستامینی و ضد التهابی نیز در عصاره الکلی پوسته کرچک دیده شده است.عصاره کرچک خواص حشره کش و ...

روغن نارگیل

روغن نارگیل :خصوصيات :نوعی چربی اشباع شده که از میوه درخت نارگیل به دست می‌آید.از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده می‌شود.این روغن سرشار از لوریک اسید (نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط) می‌باشد. روغن نارگیل‌های هیدروژنه نشده معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می‌شوند.روغن نارگیل ...

روغن کنجد

روغن کنجد (Sesamum indicum l) :خلاصه كاربردهای صنعتي :داروسازي به عنوان حلال در داروهای تزریقی و یا راه حل‌های قطره‌ای داخل وریدی، روغن حامللوازم آرایشی و بهداشتی و درمان لک سوختگی روی بدن-پوشش دانه برای جلوگیری از حملات شپش‌هادر برخی از حشره کش‌هااستفاده روغن درجه پایین به صورت محلی در صابون‌ها، رنگ‌ها، ...

گیاه جاتروفا کارکس

جاتروفا کارکس (نام علمی: Jatropha curcas) نام یک گونه از تیره فرفیونیان است.گیاه جاتروفا گیاهی است فوق العاده سمی و پر انرژی و با درصد روغن فراوان که اتفاقا به هیچ عنوان امکان کاربرد خوراکی نداشته و از همه مهمتر در زمینهایی قابل کشت بوده که سایر گونه های کشاورزی خوراکی قابلیت کشت مناسبی ندارد و به اصطلاح در زمینهای لم یزرع قابل استحصال ...


کتاب گیاه شناسی یک با فرمت پاورپوینت ppt

عنوان فایل :کتاب گیاه شناسی یک با فرمت پاورپوینت نوع فایل: پاورپوینت تعدادصفحات : 250 ص   برای دانلود روی لینک زیر کلیک نمایید دانلود کتاب گیاه شناسی ۱ با فرمت پاورپوینت ppt شرح مختصر: امروزه سلول به عنوان واحد ساختمانی همه موجودات زنده معرفی می‌شود و درباره هر یك از ...

پاورپوینت معادله خط ریاضی نهم

پاورپوینت معادله خط ریاضی نهم

پاورپوینت معادله خط ریاضی پایه نهمفرمت: پاورپوینت قابل ویرایش   تعداد اسلاید: 12 بکارگیری اشکال و تم های زیباپاورپوینت جذاب، قابل ویرایش و منطبق با کتب درسیمناسب برای معلمان جهت تدریس بهتر و دانش آموزان برای یادگیری بهتر ... ...

دانلود کتاب «ژئومورفولوژی اقلیمی» (دکتر فرج الله محمودی) PDF

دانلود کتاب «ژئومورفولوژی اقلیمی» (دکتر فرج الله محمودی) PDF

کتاب ژئومورفولوژی اقلیمی به تألیف دکتر فرج الله محمودی توسط انتشارات دانشگاه پیام نور در 266 صفحه می باشد. ... ...


مطالب تصادفی

  • روش صنعتی  تولید بستنی
  • اصول حرارت دهی اهمیک
  • پلاسمای سرد اتمسفری
  • جزوه آزمایشگاه قند
  • صنعت حلال و فراورده های گوشتی

تهران خیابان فاطمی کوچه پرویز روشن پلاک 20

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد