تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

این سایت به طور تخصصی برای دانشجویان،کارآفرینان،صاحبان مشاغل و فعالان صنایع غذایی میباشد.


دسته بندی سایت


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

آمار بازدید سایت

پیوند ها

نظرسنجی سایت

چه منابعی بیشتر مورد نیاز شماست که به آن دسترسی ندارید؟

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1
  • بازدید دیروز : 14
  • بازدید کل : 103841

آسیب جسمی ناشی از سیگار، با مصرف اسیدهای چرب امگا 3 کاهش می یابد


آسیب جسمی ناشی از سیگار، با مصرف اسیدهای چرب امگا 3 کاهش می یابد: بر اساس مطالعه ای که در کنگره جهانی قلب ارائه شد، اسیدهای چرب امگا 3 صدمات جسمی ناشی از استعمال سیگار را کاهش می دهند. در این تحقیق که در دپارتمان قلب دانشکده پزشکی آتن (یونان) انجام شد، تاثیرمصرف روزانه 2 گرم اسیدهای چرب امگا- 3 به مدت 4 هفته، بر دیواره شریان های افراد سیگاری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که مصرف کوتاه مدت اسیدهای چرب امگا- 3 توسط افراد سیگاری، سخت شدن و تصلب شریان ها را کاهش داده و اختلال حاد در خاصیت ارتجاعی عروق در اثر مصرف سیگار را تعدیل می کند. این یافته ها نشان می دهند که اسیدهای چرب امگا- 3 اثرات زیان بار سیگار بر عملکرد شریان ها را که یک شاخص خطر در بیماری های قلبی- عروقی به شمار می رود، مهار می کنند. اثرات حفاظتی امگا- 3 بر قلب ناشی از هم افزایی بین مکانیسم های پیچیده ضد التهابی و ضد تصلب شرایین مربوط به این اسیدهای چرب است. انجمن قلب امریکا توصیه می کند که افراد بدون سابقه بیماری های عروق کرونری قلب (عروق تغذیه کننده قلب) باید حداقل 2 بار در هفته ماهی (ترجیحا ماهی های چرب و غنی از اسیدهای چرب امگا- 3) مصرف کنند. رییس فدراسیون جهانی قلب، اظهار می دارد که تنها راه محافظت بدن در برابر اثرات زیان بار سیگار، ترک این عادت مضر است. وی در ادامه به همه افراد به ویژه افراد سیگاری توصیه می کند که از یک رژیم غذایی سالم و سرشار از اسیدهای چرب امگا- 3 پیروی کنند. ماهی ها به ویژه ماهی های چرب و روغنی (شاه ماهی، سالمون، ساردین، ماهی تن و قزل آلا)، دانه کتان، شاهدانه و گردو منابع غذایی اسیدهای چرب امگا- 3 به شمار می روند.

انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۵

روغن شترمرغ


روغن شتر مرغ :

خصوصيات :

داراي اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ و ۶ و ۹ که مورد نیاز بدن انسان مي باشد كه بدن قادر به ساختن این اسید های چرب ضروری نیست و باید روزانه از بیرون بدن تامین شود.
این اسید های چرب برای تقسیم ،بهبود و رشد سلولی پوست لازم است.
به علت ریز مولکول بودن تقریبا شبیه اسیدهای چرب در پوست انسان است
داراي دمای ذوب پایین با سرعت فوق العاده ای بدون چربی دادن به پوست ،جذب بدن می شود و منافذ پوست را مسدود نمی کند.
غنی از اکسیژن است و به همین علت است که در محل مورد استفاده و یا صدمه دیده باعث افزایش گردش جریان خون می شود.

كاربردها :

دارویی در درمان زخم، سوختگی
از بین بردن جوش های صورت
بهبود لکه های پوستی
مفيد جهت کاهش التهاب،درد،التیام بازسازی پوست
داراي اثر بخشی جهت بازسازی پوست و نفوذ عمقی در بین لایه های پوست
مناسب براي افرادی که از خشکی بیش از حد پوست رنج می برند و پس از استحمام دچار خارش پوست می شوند
از بین بردن جوش های صورت
برای ترک های پاشنه و کف پا
بهبود خراشیدگی ها و زخم های پوستی و سوختگی ها
برای جلوگیری از اثرات زیانبار انواع محصولات آرایشی که عمدتاً از مواد مصنوعی و گهگاه حساسیت زا تولید شده اند
افرادی که از درد در ناحیه مچ دست رنج می برند و بیماران مبتلا به روماتیسم و درد های کمر و زانو
تسكين درد افرادی که دچار کوفتگی و کشیدگی عضلانی و یا کشیدگی و التهاب تاندون ها و لیگامنت ها
لایه بردار و جوان کننده پوست و صاف کننده خطوط چروکيده پوست

انتشار : ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

اسید لاکتیک


اسید لاکتیک بطور طبیعی در بسیاری از محصولات غذایی وجود دارد. این ماده به عنوان عامل اسیدی کننده، نگهدارنده و تعدیل کننده پی اچ مورد استفاده قرار می گیرد. بعلاوه این ماده به هیچ وجه دارای اثرات سمی نبوده و جزء مواد GRAS دسته بندی می شود.

برخی از کاربردهای اسید لاکتیک در زیر آمده است:

محصولات نانوایی: اسید لاکتیک اسید طبیعی موجود در خمیر ترش است برای اسیدی کردن مستقیم برخی از نان ها استفاده می شود . استفاده از لاکتیک اسید باکتریایی باعث افزایش طول عمر محصول می شود زیرا رشد کپک ها را به تاخیر می اندازد.

همچنین باعث افزایش بیشتر حجم و بهبود رنگ پوسته نان می شود.

محصولات قنادی: اسید لاکتیک به عنوان عامل اسیدی کننده در صنایع قنادی مورد استفاده قرار می گیرد و خواص اسیدی آن از اسید سیتریک بیشتر است زیرا در صورت استفاده از این اسید برای شکلات هایی که در دمای بالا فرایند می شوند، میزان انورتاسیون قند ها کمتر است این اسید مزه ناگهانی تند اولیه ای را که اسید سیتریک در دهان ایجاد می کند، ندارد . طعم آن معمولا ترش ملایم است.

فراورده های گوشتی- پروتئینی (سوسیس و کالباس): به میزان گسترده در محصولات گوشتی به عنوان یک عامل ضد میکروبی استفاده می شود. همچنین برای کاهش آلودگی های سالمونلایی در کشتارگاه ها از این ماده استفاده می شود. همچنین پاشش اسید لاکتیک با دمای بالا در کاهش 99 در صدی میزان E.Coli موثر است.

فراورده های لبنی: اسیدی کردن مستقیم برخی محصولات لبنی مثل پنیر کاتیج به وسیله ی اسید لاکتیک صورت می گیرد. این عمل به ریسک کردن تخمیر ترجیح داده می شود و از ایجاد آلودگی جلوگیری می کند. همچنین از این طریق در زمان رسیدن پنیر صرفه جویی می شود. این اسید همچنین در برخی فراورده های لبنی مثل پودر ماست و پنیر به عنوان عامل اسیدی کننده مورد استفاده قرار می گیرد.

نوشیدنی ها: این ماده به دلیل طبیعت ملایم اسیدی اش در نوشیدنی های طعم دار و آبمیوه ها مورد استفاده قرار می گیرد. اثر پوشانندگی یا تشدید کننده بر طعم طبیعی ماده غذایی ندارد و طعم نوشیدنی را بهبود داده و پذیرش آن را نزد مصرف کننده بهبود می بخشد.

ترشی ها و زیتون: این محصولات معمولا در محلولی از نمک و اسید لاکتیک غوطه ورند. اسید لاکتیک در این فراورده ها به عنوان عامل نگهدارنده، شفاف کننده و بهبود دهنده طعم عمل می کند.

معمولا از ترکیب اسید استیک و اسید لاکتیک برای دادن طعم ملایم تر و پایداری میکروبی در ترشی ها استفاده می شود

انتشار : ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

تولید خیار شور


انواع خیار شور
خیار شور به دو شکل پاستوریزه و تخمیری تولید و مصرف می شود. خیارشور پاستوریزه به صورت صنعتی و در کارخانجات مواد غذایی تولید و سپس پاستوریزه می گردد. خیار شور تخمیری معمولاًدر کارگاه های سنتی یا در منازل تهیه می شود.

انواع خیارشور
موارد مصرف:
1-به صورت چاشنی در کنار انواع غذاها
2-در تهیه انواع سالاد ها و سالاد الویه و سس ها
3-همراه با انواع ساندویج گرم وسرد و در تهیه انواع غذاهای سریع و آماده.

محتویات خیارشور
خیار سبز، آب، نمک طعام، فلفل سبز، سیر، سرکه و ترخون.
خیار: خیارهای مورد استفاده باید قلمی به رنگ سبز روشن و با بافت نسبتاً سفت باشند. برای افزایش کیفیت باید از خیارهای نسبتاً یک اندازه و با درجه رسیدگی یکسان استفاده کرد.
سبزی: سبزی هایی که در خیار شور استفاده می شود باید تازه باشد. افزودن سبزی هایی مانند سیر، کرفس، شوید، گشنیز، جعفری، وفلفل قرمز یا سبز، نعناع و ترخون در خیار شور مجاز می باشد، مشروط به این که مقدار کل سبزی افزوده شده از 5گرم در صد وزن خالص محصول تجاوز نکند. برای فراوری خیارشور افزودن هر نوع افزودنی به خیار به غیر از سرکه، نمک محلول و سبزی های نام برده غیر مجاز است.
سرکه: سرکه ای که برای تهیه خیار شور مصرف می شود باید صاف و زلال باشد ورنگ آن بستگی به نوع سرکه دارد. حداکثر مقدار مجاز استفاده از آن باید به نحوی باشد که میزان آن بر حسب اسید استیک بیشتر از 1گرم در 100گرم محصول نباشد.
آب و نمک: آب مورد استفاده می بایست بهداشتی بوده و نباید خیلی سخت یا خیلی سبک باشد، زیرا باعث افت کیفیت محصول می شود. مقدار نمک خیار شور هم نباید از 5-8 درصد بیشتر بوده، باید از نمک های دارای پروانه ساخت استفاده شود.

فرآوری خیار شور
تولید خیارشور صنعتی
بعد از آن که خیار سبز وارد کارخانه شد عملیات بازرسی و افت زنی روی آن ها صورت می گیرد. ابتدا خیارها در سالن گریدینگ درجه بندی می شوند و هر درجه از آن ها درون سبدهای مخصوص درجه خود ریخته می شوند. این کار باعث می شود درجه خیارهایی که به هم نزدیک می باشد (مثلا درجه ممتاز و درجه یک ) از هم تفکیک شوند.
خیار سبزها درون یک وان آب قرار می گیرند. بعد از آن که عملیات خیس گذاری به گونه مناسب بروی خیار سبز صورت گرفت، توسط دستگاه نقاله به دستگاه دم گیر و گل گیر هدایت می شود. عمل گل گیری ودم گیری در بین میله هایی صورت می گیرد که در جهت هم می چرخند و دم وگل را به درون خود می کشند، بعد از این مرحله خیارها وارد دستگاه شستشوی برسی و سپس وارد مرحله سورتینگ می شود. در این مرحله خیارها توسط تسمه نقاله ای به سمت جلو حرکت داده می شوند و عمل جدا سازی خیار سبزهای کپک زده، شکسته شده و همچنین آن هایی که بافت نرم دارند و خیار سبزهایی که درجه آن ها با درجه خیار شور خط تولید یکی نمی باشد به صورت دستی انجام می شود. ظروف بسته بندی پس از پاستوریزه شدن در خط تولید قرار می گیرند و سپس وارد دستگاه پرکن می شود. دستگاه پرکن شکلی دوار دارد که خیار سبز درون این دستگاه ریخته می شود و طی حرکت ظروف، ظروف از خیار سبز پر می شوند بعد از آن که ظروف به طور کامل پر از خیار شد وارد دستگاه محلول ریز می شوند، این محلول شامل آب، نمک و سرکه می باشد. دمای محلولی که وارد ظروف می شود نباید کمتر از 78 درجه سانتی گراد باشد. پر شدن شیشه ها از محلول داغ باعث تخلیه شدن هوا از ظرف می شود و خلایی به وجود می آورد که این خلا در ماندگاری محصول نقش بسزایی دارد. بعد از آن که محلول ریزی در ظروف انجام شد، ظروف وارد مرحله در بندی می شود. ظروف در بندی شده وارد دستگاه پاستورایزاتور می شوند و یا با بخار استریل می شوند. پس از آن مرحله برچسب زنی،کارتن گذاری، پالت گذاری و انتقال به انبار قرنطینه می باشد. محصول تولیدشده به مدت 10 روز در انبار قرنطینه باقی می ماند و سپس نمونه گیری شده و نمونه ها در آزمایشگاه مورد بررسی قرارگرفته و آزمایشات کنترل کیفیت برروی آن ها انجام می گیرد، در صورت بی نقص بودن نمونه ها، محصول آماده عرضه به بازار می باشد.

انتشار : ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵

نقش کاربردی مواد اولیه در تولید بیسکویت


نقش کاربردی مواد اولیه در تولید بیسکویت :
شکر :
شکر علاوه بر ایجاد شیرینی(طعم) در ببسکویت سبب حفظ شکل ظاهری و ایجاد بافت می شود.

درصد شکر در انواع بیسکویت حدود 12 تا 13 درصد است .
البته این درصد در بیسکویت نرم و سخت متفاوت است.
چنانچه دز مصرف شکر بیش از حد باشد،بافت بیسکویت سفت می شود.

نکته:در تولید بیسکویت های سخت مانند پتی بور؛حل شدن مواد خشک مانند شکر بسیار مهم است تا در زمان شکل دهی مشکل پاره گی خمیر ایجاد نشود.
نکته:در تولید بیسکویت های سخت درصد استفاده از گلوکز و شربت اینورت/ شکر نسبت به بیسکویت های نرم بیشتر است.بعبارتی در تولید بیسکویت سخت درصد قند های احیای بیشتری استفاده میشود.

انتشار : ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

محدود شدن پذیرش دانشجو در پژوهشگاه‌ها


محدود شدن پذیرش دانشجو در پژوهشگاه‌ها

مدیرکل پژوهشی وزارت علـوم گفت: در سـال جاری روند پذیـرش دانشجـو در مراکز پژوهشی و پژوهشگاه‌ها تغییر کرده است و پذیرش دانشجو نیز در این مراکز کاهش یافته است.

مظفر شریفی در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: براساس برنامه وزارت علوم تنها پژوهشگاه های دولتی بزرگ می توانند دانشجوی تحصیلات تکمیلی پذیرش کنند.

وی افزود: پژوهشگاه هایی می توانند پذیرش دانشجو داشته باشند که دارای برنامه راهبردی و زیرساخت های لازم مانند اعضای هیات علمی مناسب باشند.

مدیرکل پژوهشی وزارت علوم با بیان این که پژوهشگاه ها باید پروژه های کاربردی را در کشور اجرا کنند، خاطرنشان کرد: بنابراین این مراکز درصورتی می توانند دانشجو پذیرش کنند که دارای طرح کاربردی باشند و دانشجویان را در اجرای این پروژه ها وارد کنند.

شریفی گفت: در گذشته مراکز پژوهشی خصوصی و غیردولتی نیز می توانستند دانشجو پذیرش کنند که از سال جاری این مراکز دیگر مجاز به پذیرش دانشجو نخواهند بود.

وی عنوان کرد: در مجموع برنامه وزارت علوم این است که پذیرش دانشجو در مراکز پژوهشی و پژوهشگاه ها کاهش یابد و تنها مراکز پژوهشی بزرگ دولتی که دارای زیرساخت مناسب مانند اعضای هیات علمی هستند می توانند پذیرش دانشجو داشته باشند.

انتشار : ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵

مدریت زمان


راههایی برای مدیریت زمان:

 به برنامه مکتوب اهمیت بدهید

 الویت های خود را به ترتیب شماره گزاری کنید

 هر روز حداقل یک هدف را در نظر گرفته بکوشید آن را محقق سازید

 در زمان بندی خود طوری عمل کنید که ابتدا مهمترین کارتان را انجام دهید

 تلاش کنید اولین ساعت کاری شما سودمند باشد

 به خودتان و الویت بندی که انجام داده اید اعتماد کنید

 به هیج کسی اجازه ندهید وقت شما را تلف کند. جای تعارف و کم رویی نیست به صراحت بگویید " نه"

 هنگام آشفتگی خود را نبازید، از فرد آگاهی راهنمایی بگیرید

 با خود مدارا نکنید، زمان های پرت خود را به حداقل برسانید

موفقیت در زندگی یعنی اجرای درست اصل "حذف انتخاب"، انتخاب کارها و اهداف با ارزش در مقابل فعالیت های بیهوده و بی ارزش با این کار می توان با صرف زمان کمتر به اهداف بزرگتری دست یافت.

انتشار : ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

چگونه پولدار شویم


پولدار‌شدن نیاز به تمرکز، شجاعت، دانش، تخصص، تلاش، خستگی‌ناپذیری، تسلیم نشدن و طرز فکر غنی دارد. اگر شما به طور کامل، دقیق و واقعاً متعهد به ایجاد ثروت نیستید، ممکن است موفق نشوید.
کتاب راز‌های تفکر یک میلیونر
اثر T Harv Eker

انتشار : ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵

تاثیر خوراکی ها بر روی "شادی"


تاثیر خوراکی ها بر روی "شادی"


غذا خوردن خیلی از افراد را آرام می‌کند. بسیاری از پرخوری‌های عصبی هم نتیجه همین آرامش است که بر اثر خوردن غذا به فرد دست می‌دهد. اما آیا تمام خوراکی‌ها به یک اندازه باعث شادی می‌شوند؟ "شادی" نتیجه آزاد شدن ماده‌ای به نام سروتونین در مغز است.

بعضی خوراکی‌ها به آزاد شدن سروتونین در مغز کمک بیشتری می‌کنند؛ با این خوراکی‌های شادی‌بخش آشنا شوید و با گنجاندن آن‌ها در برنامه غذایی خود، در 100 ساعت آینده شادابی بیشتر را تجربه کنید:


موز: هم انرژی، هم شادی

موز منبعی غنی از پتاسیم و منیزیم است. این 2 ماده شل‌کننده طبیعی عضلات و آرامبخش هستند. علاوه بر این موز حاوی ماده‌ای به نام آمنیو اسید تریپتوفان است. این ماده كه در مغز به HTP 5 تبدیل می‌شود باعث افزایش تولید سروتونین و ملاتونین می‌شود. این میوه انرژی زیادی هم در بدن تولید می‌کند.


ماهی: ضد افسردگی

ماهی منبع غنی از چربی‌های امگا 3 و حاوی ویتامین‌های گروه B به ویژه‌ 6B و 12B است. این ویتامین‌ها برای مقابله با استرس بسیار مفید هستند. ویتامین 12B یكی از مهم‌ترین مكمل‌ها برای ساخت سروتونین است و كمبود آن می‌تواند باعث افسردگی شود.


شکلات: تلخ بهتر است

ماده شادی‌بخش شکلات در دانه کاکائو است. بنابراین برای اینکه جلوی چاقی را بگیرید بهتر است شکلات تلخ مصرف کنید. کاکائو سرشار از تریپوفان است. ماده‌ای که به تولید سروتونین منجر می‌شود. علاوه بر این شکلات از مقدار هورمون استرس کم كرده و آشفتگی‌های بیوشیمیایی مربوط به استرس را متعادل می‌کند.


ماست و شیر: خواب‌آور طبیعی

اکثر مواد لبنی حاوی ماده‌ای به نام تیروسین است. این ماده میزان سروتونین را در مغز افزایش می‌دهد. شیر دارای تریپوفان است و سروتونین آزاد می‌کند و استرس را كاهش داده و فرد را آرام می‌کند. علاوه بر این شیر کلسیم زیادی دارد. ماده‌ای که خواب را زیاد می‌کند.



کلم بروکلی: شادی گیاهی

این ماده مخصوصا وقتی به پاستا، برنج یا سالاد افزوده می‌شود، تاثیر معجزه‌آسایی در ایجاد شادی دارد. كلم بروكلی سرشار از ویتامین‌های گروه B است كه به كاهش ترس، اضطراب، نگرانی و استرس و حتی افسردگی كمک می‌كنند. فیبر موجود در این سبزی نیز برای مقابله با یبوست و سندرم روده تحریک‌پذیر مفید است. این سندرم بر اثر استرس بلندمدت به وجود می‌آید.


بادام: خلق‌تان را تنظیم کنید

بادام سرشار از ویتامین B2، ویتامین E، منیزیم و روی است. ویتامین‌های B و منیزیم تاثیر بسزایی در تولید سروتونین دارند و به همین دلیل می‌توانند خلق انسان را تنظیم كنند و استرس را تسكین دهند. بادام می‌تواند با برخی از اثرات منفی استرس هم مقابله كند.

انتشار : ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

پيشگيري از بروز حملات نقرس، نوشيدن روزانه هشت ليوان آب ضروري است


به منظور پيشگيري از بروز حملات نقرس، نوشيدن روزانه هشت ليوان آب ضروري است.
نکات زير را به خاطر بسپاريد:

با نوشيدن آب فراوان، مانع از پيشرفت بيماري نقرس شويد؛

نوشيدن فراوان مايعات به مقدار زياد به دفع مازاد اسيد اوريک که به بدن آسيب مي رساند، کمک مي کند. پزشکان و متخصصان تغذيه مصرف آب را توصيه مي کنند. آنان معتقدند مشکل بسياري از افراد تنها از عدم نوشيدن آب به مقدار کافي ناشي مي شود. براي دست يابي به بهترين نتيجه روزي شش تا هشت ليوان آب بنوشيد.
بروز بيماري نقرس ناگهاني است و ممکن است فرد در کمال سلامت شب به خواب رود و هنگامي که از خواب بيدار مي شود احساس درد و تورم در مفصل و شصت پا کند. يعني بدين ترتيب حمله نقرس آغاز مي شود و انسان را به مدت چند روز يا چند هفته رنج مي دهد و چنان چه درمان انجام نگيرد، به خرابي کامل مفصل منجر مي شود.
نوشيدن آب به طور منظم و مرتب نه تنها از کم آبي بدن جلوگيري مي کند، بلکه بيشتر مواد زائد از جمله اسيد اوريک را به راحتي از بدن بيرون مي فرستد. به علاوه با نوشيدن آب به مقدار زياد، احتمال تشديد سنگ کليه که بيماران نقرسي مستعد ابتلا به آن هستند کاهش مي يابد. سعي کنيد آب با پياده روي اجازه تشکيل رسوبي بلورهاي اسيد اوريک را در مفاصل ندهيد؛
پياده روي در پيشگيري از بروز نقرس موثر است. بيماران مبتلا به اسيد اوريک (نقرس، درد مفاصل و عضلات) مي توانند با انجام پياده روي منظم و مرتب در طول هفته، از رسوب بلورهاي اسيد اوريک در مفاصل و رباط ها (تاندون ها) جلوگيري کرده و از درد و عوارض ديگر رهايي يابند. در حقيقت پياده روي از ايجاد اين رسوب ها در مفاصل و تاندون ها جلوگيري مي نمايد.
سيب بخوريد تا مبتلا به نقرس نشويد؛

مصرف سيب به عنوان يکي از بهترين درمان هاي طبيعي نقرس شناخته شده است. در بعضي از نقاط جهان که افراد بيشتر از ميوه و سبزي و به ويژه سيب تغذيه مي کنند و اين مواد قسمت بيشتر تغذيه آنان را تشکيل مي دهد، مشاهده شده که ميزان ابتلا به التهاب مفاصل از جمله بيماري نقرس کمتر است. برعکس در حدود 70 درصد کساني که در کشورهاي پيشرفته و صنعتي زندگي مي کنند و غذاهاي گوشتي و پر چرب مي خورند، از التهاب و درد مفاصل رنج مي برند که البته اين امر تصادفي نيست. سيب داراي اسيد ماليک مي باشد که باعث خنثي کردن اثر اسيد اوريک مي گردد. بهتر است که بعد از هر وعده غذا يک عدد سيب مصرف شود.
با خودداري از مصرف خودسرانه ويتامين ها و مکمل هاي غذايي، نقرس را زمين گير کنيد؛

پزشکان و کارشناسان تغذيه توصيه مي کنند که در مصرف ويتامين ها احتياط کنيد؛ چه مصرف زياد مواد غذايي خاصي مي تواند موجب تشديد نقرس گردد. به ويژه مصرف زياد نياسين (اسيد نيکوتينيک) و ويتامين «آ» ممکن است موجب بروز بيماري نقرس شود. از زياد مصرف کردن ويتامين «ث» بپرهيزيد؛ چه اين ويتامين افزايش دهنده توليد اسيد اوريک است. هم چنين در مصرف کردن ويتامين «ب 3» زياده روي نشود؛ چه نياسين جلوي خروج اسيد اوريک را از بدن مي گيرد. از مصرف خودسرانه مکمل هاي آهن جدا بپرهيزيد. زيادي آهن در خون باعث ورود اسيد اوريک در مفاصل مي شود. قبل از افزايش ميزان مصرف ويتامين ها با پزشک خود مشورت نماييد.
با مصرف آلبالو و گيلاس در جلوگيري از بروز نقرس پيش قدم شويد؛

آلبالو و گيلاس، ميوه هاي هسته داري هستند که از بسياري جهات شبيه به يکديگر بوده ولي از نظر بعضي خواص متفاوت مي باشند. آلبالو و گيلاس از ميوه هايي هستند که در جلوگيري از بروز بيماري نقرس نقش مهمي دارند. هم چنين اين ميوه ها براي کاهش درد مفاصل، رماتيسم و نقرس بسيار مفيد هستند. گيلاس و آلبالو مقدار اسيد اوريک را که در نقرسي ها بالاست، کاهش مي دهد.
هنگام حملات نقرس، مقداري گيلاس خشک بجويد. پژوهشگران معتقدند چنان چه فرد مبتلا به حملات نقرس روزي 25 تا 30 دانه آلبالو يا گيلاس بخورد، درد و تورم مفصل کاهش مي يابد. بعضي کارشناسان بر اين باورند که گيلاس به اندازه داروهاي ضد درد براي تسکين درد مفيد است؛ چه علاوه بر آن که درد و تورم را کاهش مي دهد هيچ گونه عارضه جانبي ندارد.
کارشناسان آزمايشگاهي نشان داده اند که در ترکيبات گيلاس ماده اي است که به گيلاس رنگ قرمز مي دهد و مانع ترشح پروستاگلاندين (عنصر ايجاد کننده ورم) در بدن مي شود. هنگامي که ورم کم مي شود مسلماً درد هم کمتر خواهد شد. در ضمن ثابت شده که گيلاس خشک مقادير بيشتري از اين ماده را داراست.
با مصرف تخمه کدو دردهاي مفاصل را کاهش دهيد؛

تجربيات مختلف نشان داده است اضافه کردن روغن تخمه کدو به برنامه رژيم غذايي روزانه، دردهاي التهاب مفاصل را کم مي کند؛ چه درون تخمه کدو امگا 6 و امگا 3 وجود دارد که با التهاب مفاصل مبارزه مي کند.
براي کنترل فشار خون از روش هاي طبيعي کمک بگيريد؛

چنان چه علاوه بر بيماري نقرس به فشار خون بالا نيز دچار هستيد، مشکل تان مضاعف خواهد بود. علت آن است که داروهايي که
جهت پايين آوردن فشار خون تجويز مي شوند (مانند داروهاي مدر) در حقيقت باعث افزايش مقدار اسيد اوريک مي گردند. بنابراين عاقلانه است براي کاهش فشار خون از روش هاي طبيعي استفاده نماييد مقدار نمک مصرفي خود را کاهش دهيد. از وزن اضافي بکاهيد و به طور منظم ورزش کنيد. اما پيش از مشورت با پزشک، هرگز مصرف داروهاي فشار خون را قطع نکنيد.
مهماني چاي سبز بدهيد؛

يک راه ديگر براي رساندن مايعات کافي به بدن مصرف چاي هاي گياهي است. اين چاي ها فاقد کافئين و کالري اند. برخي پزشکان بومادران، ميوه گل سرخ و نعناع را نيز توصيه مي کنند. گياهان را به روش معمول دم کرده و مرتب مصرف نماييد.
بر اساس مطالعات و پژوهش هاي انجام شده در رابطه با بيماري هاي التهاب مفاصل مشخص شده است که زنجبيل و زردچوبه دو عامل موثر طبيعي و پيامدهاي آن هستند. در هر دوي اين مواد غذايي، ماده اي وجود دارد که خواص ضد اکسيدان دارند. مطالعات نشان داده اند که اين ماده بهتر از داروهاي ضد درد مانند ايبوپروفين عمل مي کند. چنان چه مي خواهيد از خواص زردچوبه و زنجبيل بهره مند شويد، يک فنجان چاي زنجبيل بنوشيد يا اندکي زردچوبه به غذا اضافه کنيد.
با چاقي مبارزه کنيد؛

وزن خود را مناسب و ثابت نگه داريد. چنان چه اضافه وزن داريد، وزن خود را کم کنيد. اما براي کاهش سريع وزن نبايد گرسنه بمانيد يا کم خوري کنيد؛ کاهش سريع وزن باعث افزايش اسيد اوريک و به دنبال آن بدتر شدن نقرس مي گردد. حداکثر کاهش وزن مجاز 500 گرم در هفته مي باشد.
يک توصيه کلي!

ضروي است از مصرف غذاهاي سرشار از پورين خودداري شود. بيماران مبتلا به نقرس بايد از خوردن اين غذاها کاملاً پرهيز کنند: کله ماهي، گوشت قرمز، مارچوبه، کالباس، سوسيس، انواع ساردين، کنسروها، کله پاچه، دل، جگر، قارچ، غذاهاي سرخ شده، آجيل بو داده، سبزي جات سبز مانند اسفناج، حبوبات به ويژه عدس، ماهي (مانند ماهي کولي)، بادمجان، آب گوشت، غذاهاي سنگين چرب، شيريني ها. اين بيماران بايد سعي کنند غذاهايي که مصرف مي کنند به شکل بخارپز و يا کبابي و يا در فر پخته شده باشد.
غذاهاي کم پورين عبارت اند از: نان، غلات، برنج، ميوه جات و آب آن مانند گيلاس، توت فرنگي، موز، پرتقال و ديگر انواع ميوه ها، لبنيات کم چربي، شربت، شيريني، ژله، چاي، قهوه، شکلات، غذاهاي حاوي اسيد چرب ضروري مانند تن ماهي، ماهي آزاد، فندق، گردو، روغن زيتون، روغن کانولا.
غذاهاي داراي پورين متوسط که بايد به ميزان متعادل از آن ها استفاده شوند عبارت اند از بلغور، سبوس گندم، جوانه گندم، حبوبات خشک، و عدس (يک فنجان پخته). غذاهاي سرشار از پورين که بايد از خوردن آن ها اجتناب گردند عبارت اند از غذاهاي پروتييني مانند جگر، قلوه، مغز، گوشت غاز و ماهي شور.
با آب سبزي جات آشتي کنيد.

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

اعمال قانون جدید دکتری در سال ۹۶


اعمال قانون جدید دکتری در سال ۹۶
رییس سازمـان سنجش از یکسانی احتمالی تعدد آزمـون‌ها و میزان اعتبار آزمون های دکتری ۹۶ با آیین نامه فعلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر ابراهیم خدایی، در پاسخ به این سوال که شورای سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی چه زمانی تشکیل جلسه می دهد، گفت: این شورا مطابق مصوبه مجلس شورای اسلامی در رابطه با قانون سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی تشکیل جلسه می دهد.

خدایی ادامه داد: این قانون ۱۸ اسفند ۹۴ نهایی و ابلاغ شد، در این قانون پیش بینی شده است که وزیر علوم تحقیقات و فناوری، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، دو نفر از روسای دانشگاه ها، و رئیس دانشگاه پیام نور جزء اعضای این شورا بوده و از حق رای برخوردارند و برخی افراد نیز بدون حق رای دراین شورا شرکت می کنند.

وی ادامه داد: طبیعی است که ما وارد فاز تهیه آیین نامه اجرایی، تعیین شورای سنجش و پذیرش خواهیم شد و برای سال ۹۶ آن قانون ملاک خواهد بود. در آنجا روش پذیرش را توضیح خواهیم داد. موضوع تعدد آزمون‌ها و میزان اعتبار آزمون ها مانند آیین نامه فعلی خواهد بود.

رئیس سازمان سنجش اضافه کرد: تنها تفاوت با قانون فعلی این است که از نظر اجرایی، در قانون فعلی که به آن عمل می کنیم مرحله دوم ۱۰۰ درصد در اختیار دانشگاه است و آزمون مرحله اول غربال‌گر و فقط صرفاً جداکننده نمرات بالاتر بود اما در قانون جدید دکتری ۵۰ درصد آزمون و ۵۰ درصد اختیار دانشگاه ها تاثیر خواهد داشت.

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

قانونی بودن برگزاری امتحان، مصاحبه و بررسی سوابق در پذیرش دکتری


قانونی بودن برگزاری امتحان، مصاحبه و بررسی سوابق در پذیرش دکتری
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آیین نامه اجازه برگزاری امتحان، مصاحبه، بررسی سوابق تحصیلی و مدارک برای پذیرش دانشجویان دکتری به دانشگاه ها را داده است و فعالیت دانشگاه ها خلاف ضوابط نیست.

ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرگزاری مهر با اشاره به برگزاری آزمون توسط دانشگاه ها برای پذیرش دانشجویان دکتری گفت: آیین نامه ارزیابی تخصصی اجازه برگزاری امتحان کتبی را می دهد و دانشگاه ها مشکلی در این زمینه ندارند.

وی ادامه داد: آیین نامه اجازه برگزاری مصاحبه، بررسی سوابق تحصیلی و مدارک را داده است و این مرحله ۱۰۰ درصد در اختیار دانشگاه است تا بتوانند دانشجوی مورد نظر خود را انتخاب کند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور افزود: ما به دانشگاه ها اعلام کرده ایم اگر قرار است امتحان کتبی برگزار شود، نباید با امتحان قبلی داوطلب، مشترک باشد. البته دانشگاه‌ها در برخی رشته‌ها چاره‌ای جز برگزاری امتحان کتبی ندارند، چرا که برخی از میان رشته‌ای‌ها اصولا از ترکیبی از رشته ها ایجاد شده اند. در نهایت دانشگاه ها کار خلاف ضوابط انجام نمی دهند.

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

سنگ کیسه صفرا


عوامل خطر برای تشکیل سنگ های صفراوی

عوامل خطر برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا عبارت است از:

- ژنتیک :

اگر افراد دیگری در خانواده شما سنگ کیسه صفرا داشته اند شما در معرض خطر سنگهای صفراوی در حال توسعه می باشید

-چاقی :

یکی از بزرگترین عوامل خطر است. چاقی می تواند سبب افزایش کلسترول شود و همچنین می تواند کیسه صفرا را از تخلیه کامل باز دارد.


طب سنتی

-استروژن :

استروژن می تواند کلسترول را افزایش و سبب کاهش تحرک کیسه صفرا شود. زنان باردار یا کسانی که قرص های ضد بارداری و یا درمان هورمونی جایگزین با سطوح بالاتری از استروژن دارند احتمال بیشتری برای تشکیل سنگ صفراوی دارند.

-جنسیت و سن :

سنگ صفرا در زنان و افراد مسن شایع تر است.

-داروهای کلسترول :

برخی از داروهای کاهنده کلسترول میزان کلسترول را در صفرا افزایش می دهند که ممکن است شانس ابتلا به سنگ کلسترول را افزایش دهد.

-دیابت :

افراد مبتلا به دیابت تمایل به سطوح بالاتر از تری گلیسرید ( یک نوع چربی خون ) دارند که یک عامل خطر برای تشکیل سنگ کیسه صفرا است.

-کاهش وزن سریع :

اگر یک فرد با وزن بالا به سرعت وزن از دست بدهد کبد کلسترول اضافی ترشح می کند که ممکن است سبب تشکیل سنگ صفراوی گردد .همچنین گرسنگی طولانی ممکن است سبب تشکیل سنگ کیسه صفرا شود.

علائم سنگ کیسه صفرا

بسیاری از بیماران دارای سنگ کیسه صفرا با هیچ علائمی مواجه نمی‌شوند و از وجود این سنگ‌ها اطلاعی ندارند مگر آن که حین انجام آزمایشی به دلیلی دیگر مشخص شوند.

با این حال علائم سنگ کیسه صفرا زمانی نمود می‌یابند که سنگ به طور موقت یکی از مجراهای صفراوی را مسدود کند. این مجراها ساختارهای لوله‌ای شکلی هستند که صفرا را از کبد به کیسه صفرا و سپس به دستگاه گوارش می‌برند.

این انسداد در اکثر موارد درد شکمی (دل درد) را به دنبال دارد، اگرچه برخی بیماران در صورت شدیدتر بودن انسداد یا مسدود شدن بخش دیگری از دستگاه گوارش از علایم دیگری نیز رنج می‌برند.

از رایج‌ترین علایم سنگ کیسه صفرا بروز درد شدید و ناگهانی در شکم است که معمولاً یک تا پنج ساعت طول می‌کشد، اگرچه گاهی اوقات درد پس از گذشت چند دقیقه ساکت می‌شود. از این علامت با اصطلاح کولیک صفراوی یاد می‌شود. محل این درد به شرح زیر می باشد:

در مرکز شکم، بین استخوان قفسه سینه و ناف.

دقیقاً در پایین دنده‌ها در طرف راست با احتمال انتشار در پهلو یا کتف.
درمان صفرا مانند رژیم تغذیه در افراد کبد چرب است

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

تحقیق و توسعه


امروزه R&Dفقط به توسعه و طراحی محصولات جدید خلاصه نمی شودو کارشناسان تحقیق و توسعه فقط مهندسان نیستندبلکه متخصصان امار، بازاریابی، مالی و منابع انسانی به تحلیل وضع موجود و یافتن شکاف میان وضع مطلوب با وضع موجود و ارایه پیشنهاد برای رسیدن به وضع مطلوب می پردازند.براین اساس هدف از تحقیق و توسعه میتواند ارتقاع بهره وری باشد.یافتن مشکلات موجود در سازمان و تلاش با هدف رفع ان وظیفه ای است که بر دوش واحد تحقیق توسعه نهاده شده.گاه لازم است که این واحد بنا به ضرورت در سازمان و اموزش منابع انسانی شروع به فرهنگ سازی کند و مدتها به این فعالیت ادامه دهد.در واقع واحد تحقیق و توسعه نفوذ مویرگی به تمام بخشهای یک کارخانه و حتی فراتر از ان ارتباط با بیرون مواد اولیه افراد دست اندرکار در تامین و همچنین مشتریان دارد.

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

روغن کرچک


روغن كرچك :
C3H5(C18H33O3)3

خصوصيات :

نوعی روغن نباتی است که از دانه‌های گیاه کرچک به دست می‌آید.
۹۰ درصد روغن کرچک، از اسیدهای چرب ریسینولیک که اشباع ‌نشده هستند تشکیل شده

كاربردها :

روغن کرچک یک ملین طبیعی و قوی است.
خواص ضد حساسیتی یا آنتی هیستامینی و ضد التهابی نیز در عصاره الکلی پوسته کرچک دیده شده است.
عصاره کرچک خواص حشره کش و کنه کش دارد که به طور مثال بر ضد كنه و یا انگل می باشد.
روغن کرچک برای نرم نمودن و روغن کاری موتور ها نیز کاربرد دارد

كاربرد در صنعت :

کاربردهای متعدد در حمل و نقل
موادآرایشی
دارویی
صنایع تولیدی به عنوان مثال:
چسب و چسب پلی اورتان
مایعات ترمز
رنگ مو
دی الکتریک مایع الکتریکی
هیومکتانت
نایلون
پلاستیک مایعات هیدرولیک
جوهر
لاک
صنعت چرم
گریس روان کننده ها
روغن های ماشین کاری
رنگ، رنگدانه
گریس تبرید و یخ زدگی
لاستیک
مهر و موم
پارچه
پودرهای شست‌وشو و واکس ها
و نيز به عنوان یک مایع دی الکتریک با کارایی بالای خازن ولتاژ بالا استفاده می شود.

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم



مطالب تصادفی

  • روش صنعتی  تولید بستنی
  • اصول حرارت دهی اهمیک
  • پلاسمای سرد اتمسفری
  • جزوه آزمایشگاه قند
  • صنعت حلال و فراورده های گوشتی

تهران خیابان فاطمی کوچه پرویز روشن پلاک 20

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد