تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

این سایت به طور تخصصی برای دانشجویان،کارآفرینان،صاحبان مشاغل و فعالان صنایع غذایی میباشد.


دسته بندی سایت


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

آمار بازدید سایت

پیوند ها

نظرسنجی سایت

چه منابعی بیشتر مورد نیاز شماست که به آن دسترسی ندارید؟

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 3
  • بازدید دیروز : 13
  • بازدید کل : 108227

پاور پوینت پپتید های زیست فعال


پاورپوینت پپتیدهای زیست فعال دارای 25 اسلاید پر محتوا و کاربردی


مبلغ واقعی 72,842 تومان    5% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 69,200 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1315

برچسب های مهم

پاورپوینت هوادهی در سيستم پرورش ماهی

پاورپوینت هوادهی در سيستم پرورش ماهی

پاورپوینت هوادهی در سيستم پرورش ماهی تعداد صفحات: 28 صفحه فرمت: پاورپوینت و قابل ویرایش صفحاتی از پاورپوینت:     ... ...

دانلود مقاله در مورد ویژگی های خاک pdf

دانلود مقاله در مورد ویژگی های خاک pdf

عنوان فایل :  دانلود مقاله در مورد ویژگی های خاک pdf نوع فایل : pdf تعداد صفحات : 80 ص فهرست مطالب : مقدمه تعریف خاک عومل موثر بر خاک عوامل فیزیکی و مکانیکی تولید خاک عوامل شیمیایی تولید خاک عوامل بیولوژیکی (موجودات زنده) تولید خاک آزمایش حل شدن سنگ آهک در ... ...

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی آناناس و خواص و ویژگی های آن در 18 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی آناناس و خواص و ویژگی های آن در 18 اسلاید

آناناس یا کاجدیس(نام علمی: Ananas comosus) نوعی میوه است که ریشه آن از جنوب برزیل و پاراگوئه است. بزرگی آن ۱–۱٫۵ متر و بزرگی برجستگی روی آن تا ۳۰–۱۰۰ سانتیمتر است. این میوه نوعی میوه چندگانه است که در علم باغبانی به آن سینکارپ گفته می شود. این گیاه بومی دائمی ناحیه گرمسیری ... ...

دانلود کاملترین مجموعه فیزیولوژی و فیزیولوژی پس از برداشت

دانلود کاملترین مجموعه فیزیولوژی و فیزیولوژی پس از برداشت

این مجموعه شامل کاملترین جزوات فیزیولوژی و فیزیولوژی پس از برداشت گیاهان می باشد و بخش اول آن جزوه سنجش و دانش و بخش دوم آن جزوه فیزیولوژی پس از برداشت دکتر ارشادی می باشد که در 400 صفحه به صورت تایپی برای شما عزیزان آماده گردیده است. توصیه اکید ما مطالعه این مجموعه گرانبها ... ...


مطالب تصادفی

  • روش صنعتی  تولید بستنی
  • اصول حرارت دهی اهمیک
  • پلاسمای سرد اتمسفری
  • جزوه آزمایشگاه قند
  • صنعت حلال و فراورده های گوشتی

تهران خیابان فاطمی کوچه پرویز روشن پلاک 20

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد