دسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
آمار بازدید سایت
پیوند ها
نقش کاربردی مواد اولیه در تولید بیسکویت :
شکر :
شکر علاوه بر ایجاد شیرینی(طعم) در ببسکویت سبب حفظ شکل ظاهری و ایجاد بافت می شود.
درصد شکر در انواع بیسکویت حدود 12 تا 13 درصد است .
البته این درصد در بیسکویت نرم و سخت متفاوت است.
چنانچه دز مصرف شکر بیش از حد باشد،بافت بیسکویت سفت می شود.
نکته:در تولید بیسکویت های سخت مانند پتی بور؛حل شدن مواد خشک مانند شکر بسیار مهم است تا در زمان شکل دهی مشکل پاره گی خمیر ایجاد نشود.
نکته:در تولید بیسکویت های سخت درصد استفاده از گلوکز و شربت اینورت/ شکر نسبت به بیسکویت های نرم بیشتر است.بعبارتی در تولید بیسکویت سخت درصد قند های احیای بیشتری استفاده میشود.
برچسب های مهم