تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

این سایت به طور تخصصی برای دانشجویان،کارآفرینان،صاحبان مشاغل و فعالان صنایع غذایی میباشد.


دسته بندی سایت


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

آمار بازدید سایت

پیوند ها

نظرسنجی سایت

چه منابعی بیشتر مورد نیاز شماست که به آن دسترسی ندارید؟

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 36
  • بازدید دیروز : 21
  • بازدید کل : 103710

نقش کاربردی مواد اولیه در تولید بیسکویت


نقش کاربردی مواد اولیه در تولید بیسکویت :
شکر :
شکر علاوه بر ایجاد شیرینی(طعم) در ببسکویت سبب حفظ شکل ظاهری و ایجاد بافت می شود.

درصد شکر در انواع بیسکویت حدود 12 تا 13 درصد است .
البته این درصد در بیسکویت نرم و سخت متفاوت است.
چنانچه دز مصرف شکر بیش از حد باشد،بافت بیسکویت سفت می شود.

نکته:در تولید بیسکویت های سخت مانند پتی بور؛حل شدن مواد خشک مانند شکر بسیار مهم است تا در زمان شکل دهی مشکل پاره گی خمیر ایجاد نشود.
نکته:در تولید بیسکویت های سخت درصد استفاده از گلوکز و شربت اینورت/ شکر نسبت به بیسکویت های نرم بیشتر است.بعبارتی در تولید بیسکویت سخت درصد قند های احیای بیشتری استفاده میشود.

  انتشار : ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 763

برچسب های مهم


مطالب تصادفی

  • روش صنعتی  تولید بستنی
  • اصول حرارت دهی اهمیک
  • پلاسمای سرد اتمسفری
  • جزوه آزمایشگاه قند
  • صنعت حلال و فراورده های گوشتی

تهران خیابان فاطمی کوچه پرویز روشن پلاک 20

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد