تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

این سایت به طور تخصصی برای دانشجویان،کارآفرینان،صاحبان مشاغل و فعالان صنایع غذایی میباشد.


دسته بندی سایت


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

آمار بازدید سایت

پیوند ها

نظرسنجی سایت

چه منابعی بیشتر مورد نیاز شماست که به آن دسترسی ندارید؟

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 20
  • بازدید دیروز : 16
  • بازدید کل : 104069

آموزش پرسنل


آموزش پرسنل ضروری یا اتلاف هزینه ها

شکی نیست که آموزش پرسنل کمک بزرگی در راه پیشرفت یک سازمان باشد و در دنیای امروز شرکت ها و سازمان ها ناگزیر هستند مدام خود را با شرایط متغییر وقف دهند و انعطاف پذیر باشند آموزش پرسنل امری اجتناب ناپذیر است اما مدیران با تجربه هم از هزینه های بالای این نوع آموزش ها شاکی هستند و ابراز می کنند که نسبت به هزینه ای که شده نتیجه قابل قبولی بدست نیامده است. پس اشکال از کجاست؟ اگر آموزش لازم است چرا این آموزش ها راندمان کافی ندارند؟ مشکل کجاست؟

در پاسخ باید بگویم که مشکل در آموزش گروهی است! بله آموزش گروهی، یعنی همه افراد به صورت گروهی و بدون توجه به نیاز های آموزشی در این دوره های آموزشی شرکت می کنند. به این ترتیب از دو جهت برای سازمان مشکل ساز است اول اینکه وقت افراد برای کاری غیر ضروری تلف می شود در حالیکه لازم نیست تعداد زیادی از افراد زمانی را برای گذراندن دوره هایی که مرتبط با وظیفه و مسئولیت آنها نیست صرف کنند، شاید در کوتاه مدت این زمان ها و به نظر کوچک بیایند اما در بلند مدت در راندمان کلی سازمان تاثیر منفی خواهد داشت. و از جهت دیگر همه افراد آموزش های تخصصی که مورد نیاز آنهاست نمی توانند کسب کنند و ضعف های آموزشی سازمان تشخیص داده نمی شود در حالیکه آموزش ها باید با توجه موقعیت شغلی افراد، وظیفه و نقش آنها در سیستم و نیاز های آموزشی آنها صورت بگیرد و قبل از اینکه دوره های آموزشی برای یک سازمان طراحی شود باید یک ممیزی انجام شود همچنین در این ممیزی توانایی ها و مهارت های افراد و ضعف های آنها مشخص شود و برای هر کس با توجه به نیاز آموزشی او آموزش های متناسب با نیازش پیش بینی شود.

البته این به معنای کمتر هزینه کردن نیست و هنوز هم احتمالاً به همان مقدار بودجه آموزشی که تعیین شده است هزینه خواهد شد اما یک تفاوت اساسی وجود دارد و آن در نتیجه کار است چون این بار شما توانایی های افراد سازمان خود را به صورت هدفمند تقویت کرده اید و با دانش و درکی که در آنها ایجاد می کنید پرسنل در هر رده شغلی که باشند در پیشرفت سازمان مشارکت بیشتری خواهند کرد و مدیران هم با دانش بیشتر روابط قوی تری با پرسنل کار می کنند از اتلاف هزینه های سازمان و البته هزینه های آموزشی کاسته خواهد شد.
البته باید بدانید که شرکت هایی که خدمات آموزشی ارائه می دهند بیشتر به فکر سود دهی خود هستند معمولاً در برابر آموزش به این روش مقاومت می کنند و آموزش های گروهی را ترجیح می دهند چون درآمد بیشتری برای آنها به همراه خواهد داشت و مدیران باید آگاه باشند تا بودجه آموزشی خود را به هدر ندهند.

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

انتخاب


وقتی که راه نمی روی و نمی دوی، زمین هم نمی خوری و این"زمین نخوردن" محصول سکون است نه مهارت!

 وقتی که تصمیمی نمی گیری و کاری نمی کنی، اشتباه هم نمی کنی و این "اشتباه نکردن" محصول انفعال است نه انتخاب!

 خوب بودن به این معنی نیست که درهای تجربه را بر خود ببندی و فقط پرهیز کنی، خوب بودن در انتخابهای ماست که معنا پیدا میکند و شکل می گیرد...!

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

غذاهايی كه شما را پير می كنند


غذاهايی كه شما را پير می كنند

رعايت برنامه غذايي متعادل و متنوع علاوه بر اينكه موجب حفظ سلامتي و تناسب اندام مي شود، از بروز پيري زودهنگام نيز پيشگيري مي كند. در واقع بعضي از خوراكي ها تاثيراتي دارند كه مي توانند ظاهر شما را بيشتر از سنتان پير نشان دهند.


اسيدهاي چرب اشباع:
برخلاف اسيدهاي چرب ضروري براي بدن، اسيدهاي چرب اشباع كه در پنير، شير و گوشت هاي چرب وجود دارند پير شدن را تسريع مي كنند. اين چربي ها همچنين ابتلا به بيماري هاي مرتبط با سن مانند كلسترول را نيز تشديد خواهند كرد.پروبادی:خوراكي هاي چرب داراي راديكال هاي آزاد هستند كه سلول هاي بدن را از بين مي برند. در اين صورت قدرت دفاعي بدن ضعيف مي شود و زمينه ابتلا به بيماري هاي استحاله اي مرتبط با سن مانند سرطان، آب مرواريد و... فراهم مي شود.


چربي هاي هيدروژنه:
كيك ها و بيسكوييت ها حاوي چربي هاي هيدروژنه هستند و احتمال پير شدن پوست را افزايش مي دهند. بروز جوش ها، چروك و لكه هاي چربي در صورت مصرف چنين خوراكي ها قابل انتظار است.


فست فودها:
فست فودها حاوي مقدار بالايي بسيار زيادي نمك و شكر است.
مصرف زياد نمك و شكر بروز چين و چروك را تسهيل مي كند.


قهوه:
قهوه به تنهايي عامل بروز پيري نيست؛ بلكه مانند هر خوراكي ديگري نبايد در مصرف آن افراط كرد.
در واقع، نوشيدن زياد قهوه فشار خون را بالا مي برد و ضربان قلب را افزايش مي دهد. اگر قلب بيشتر از حد طبيعي فعاليت كند، اميد به زندگي كاهش مي يابد.


غذاها و تنقلات شور:
آيا مي دانستيد خوراكي هاي شوري كه از خوردن آنها لذت مي بريد چقدر براي شما مضر است؟پروبادی; اين خوراكي ها مقدار بالايي نمك دارند كه سديم مي تواند مستقيما به كلاژن طبيعي پوست صدمه بزند و چروك هاي نازيبايي اطراف چشم ها ايجاد كند. بهتر است به جاي چنين تنقلاتي ميوه هاي خشك و دانه هاي بدون نمك ميل كنيد.


دسرهای شيرين:
شكر ماده ای است كه مصرف آن بايد در حد اعتدال باشد. در واقع، زماني كه مقدار گلوكز افزايش مي يايد بدن مقدار بيشتری انسولين توليد می كند. زماني كه انسولين بيش از حد ترشح شود روند پير شدن را تسريع می كند.

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

روغن نارگیل


روغن نارگیل :

خصوصيات :

نوعی چربی اشباع شده که از میوه درخت نارگیل به دست می‌آید.
از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده می‌شود.
این روغن سرشار از لوریک اسید (نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط) می‌باشد. روغن نارگیل‌های هیدروژنه نشده معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می‌شوند.
روغن نارگیل بین دیگر انواع روغن از همه پایدارتر است و بین روغن‌های مخصوص سرخ کردن، حرارت لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه روغن‌ها بالاتر است. بنابراین، حتی در دماهای بالا هم این روغن نمی‌سوزد و دود از آن بلند نمی‌شود.

كاربردها :

تقویت کننده موی سر
دفع چربی اضافه ؛با بالا بردن سرعت چربی سوزی ؛با بالا بردن مصرف انرژی به واسطه تری گلیسرید های با زنجیره واسطه و كنترل حملات شدید گرسنگی كه کتون موجود در روغن نارگیل روی اشتها تاثیر گذاشته و آن را کنترل کرده و کاهش می دهد.
مفيد برای پوست و مو با حفاظت از پوست و مو در مقابل آسیب ها
زدن روغن نارگیل به مو ها به طور مرتب آن ها را تقویت کرده و از موخوره جلوگیری می کند.
روی پوست اثر مرطوب کننده و ضد آفتاب داد.
سطح لیپوپروتئین پرچگال (HDL)، سطح کلسترول خوب خون در بدن، را افزایش می دهد. همچنین در تبدیل لیپوپروتئین کم چگال به نوع مفید موثر است. همچنین سطح تریگلیسرید ها را کاهش داده و از مسدود شدن عروق جلوگیری می کند.
به عنوان آنتی باکتری طبیعی عمل می کند؛ اسید لوریک موجود در روغن نارگیل به عنوان عامل آنتی باکتری عمل می کند. به این صورت به از بین بردن پاتوژن های خطرناک مانند ویروس ها و باکتری های موجود در بدن کمک می کند.
افزایش عملکرد مغز و جلوگیری از زوال عقل کمک می کند. استفاده مرتب از روغن نارگیل همچنین در مبارزه با بیماری آلزایمر کمک می کند. کتون موجود در روغن نارگیل انرژی لازم برای مغز را تامین می کند.

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

روغن کنجد


روغن کنجد
(Sesamum indicum l) :

خلاصه كاربردهای صنعتي :

داروسازي به عنوان حلال در داروهای تزریقی و یا راه حل‌های قطره‌ای داخل وریدی، روغن حامل
لوازم آرایشی و بهداشتی و درمان لک سوختگی روی بدن
-پوشش دانه برای جلوگیری از حملات شپش‌ها
در برخی از حشره کش‌ها
استفاده روغن درجه پایین به صورت محلی در صابون‌ها، رنگ‌ها، روان‌کننده‌ها، و روشنایی
به عنوان پادزهر سموم
مصرف موضعی این روغن، پوست را نرم و لطیف می‌کند.
از پوست در برابر کلر موجود در آب استخر محافظت می‌کند.
بریدگی‌ها و جراحت‌های سطحی را سریعتر درمان می‌کند.
از بروز آکنه جلوگیری می‌کند.

كاربردهاي ارايشي بهداشتي :

جوان کننده پوست

روغن کنجد غنی از آنتی اکسیدان و ویتامین E است و از علائم متداول پیری پوست جلوگیری می کند.
چربی موجود در این روغن یک آنتی اکسیدان قوی است که مانع ایجاد چین و چروک و خطوط ریز پوست می گردد می توان برای ماساژ از این روغن به صورت موضعی نیز استفاده کرد.

به سلامت مو کمک میکند

روغن کنجد نیز مانند روغن بادام یک تقویت کننده و حالت دهنده بی نظیر برای مو است و از خارش پوست سر جلوگیری کرده و شوره سر را کاهش می دهد.

درمان آفتاب سوختگی

مقداری روغن را به گوشه ی کوچکی از پوست ماساژ داد و در صورت عدم وجود حساسیت به روغن می توان پوست صورت را روزانه یک تا دو بار پس از استفاده از صابون گلیسرینه ماساژ داد.

مرطوب کننده طبیعی

از روغن کنجد می توانید به عنوان نرم کننده و مرطوب کننده پوست کل بدن خود استفاده نمایید.
این روغن، علاوه بر ویتامین E حاوی اسید لینوئیک، اسید استئاریک و اسیدهای چرب نیز می باشد، به منظور رسیدن به نتایج مطلوب، می توانید به طور روزانه از آن برای ماساژ کل بدن استفاده کنید.
روغن کنجد دارای عطر قوی می باشد اما می توان برای بهبود عطر آن با مقداری گلاب ترکیب و سپس استفاده نمود حتی می توان در حمام در صورت استفاده از وان برای جلوگیری از مشکلات خشکی پوست چند قطره روغن کنجد را به آب وان اضافه نمایید.

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

نحوه عبور بزرگان از شكست


نحوه عبور بزرگان از شكست

“در نهایت، همه‌ی ما، خودمان باید به این تصمیم ‌برسیم که چه چیزی نمایانگر شکست است. هرچند، اگر اجازه دهید دنیا بسیار علاقه‌مند است شکست را در فهرست کارتان قرار دهد و مجموعه عوامل تعیین‌کننده‌ای به شما ارائه دهد. با هفت سال زندگی محقرانه بعد از دانش‌آموختگی‌ام، شکست ضربه‌ی سنگینی به من وارد کرد. ازدواجی زودگذر به طلاق رسید، شغلی نداشتم، تنها سرپرست خانواده بودم و با اینکه در خیابان زندگی نمی‌کردم بسیار نیازمند بودم. پدر و مادرم نگران من بودند و چیزهایی که در درونم به عنوان راز بود سرانجام برای آنان فاش شد و طبق کتاب شکست، من بزرگ‌ترین شکست‌خورده بودم.”

پاراگراف بالا، خلاصه‌ای از سخنرانی جی.کی.رولینگ در جلسه سالانه‌ی انجمن دانش‌آموختگان هاروارد است.

هدف کلی به کارگیری سخنان جی.کی.رولینگ به عنوان یک مثال در مورد اهمیت شکست، تاکید بر نکته‌ای است که شکست، غیرعادی نیست. در واقع، بسیار عادی است و در گذر زمان سوء تعبیر شده است.

در ابتدا، بپذیرید که موفقیت برای افراد متفاوت دارای معنی‌های متفاوت است. هرچند، همه‌ی کسانی که در کارشان موفق بوده‌اند، چیزی مشترک داشته‌اند; غالبا شکست خورده‌اند. بدون شکست‌های گاه و بی‌گاه، زندگی جریان نمی‌یابد. تنها راهی که شکست نخورید این است که بسیار محتاطانه زندگی کنید که به ندرت چنین اتفاقی می‌افتد، چون در این وضعیت حتما شکست می‌خورید.

شکست ما را به سوی تغییر سوق می‌دهد. بدون آن، امروز جایمان کجا بود؟ توماس ادیسون، هزاران لامپ درست کرد که کار نمی‌کردند. اگر بارها تلاش نکرده بود، هنوز برای روشنایی از لامپ‌های نفتی و شمع استفاده می‌کردیم.

وینستون چرچیل زمانی گفته است، “موفقیت بر مبنای رفتن از شکستی به شکست دیگر بدون از دست دادن شوق و اشتیاق است”.

البته، بعضی آدم‌ها بدبین هستند و ترش می‌کنند. این نوع آدم‌ها هرگز بعد از شکست از جای بلند نمی‌شوند چون رشد نکرده‌اند. شکست در زندگی هر کسی رخنه می‌کند. وزارت کسب و کارهای کوچک امریکا اظهار می‌کند که بیش از نیمی از کسب و کارهای کوچک در طول ۵ سال اول شکست می‌خورند. هرچند، فعالیت‌های کارآفرینی ناموفق همانند موارد موفق، حیاتی هستند.

یک صنعت خاص که با شکست شکوفا می‌شود، فناوری است. به ندرت کسی بالای ۲۵ سال داریم که استیو جابز متوفی، یکی از چند بنیان‌گذار اپل را نشناسد. او نمونه‌ی کاملی از آدمی بود که در شکست “نعمتی” یافت. در نخستین تلاشش برای ساخت وسیله‌ای متحرک، شکست خورد. شکست بدی خورد و از شرکت اخراج شد. با این وجود، یکی از چشمگیر‌ترین داستان‌های بازگشتی موفقیت‌آمیز را دارد.

در دنیای شما، چه چیزی نشانگر شکست است؟ این سوال را از خود بپرسید و واقعا کمی وقت بگذارید تا صادقانه جواب دهید. همانطور که رولینگ گفته است:
همه‌ی ما باید در این مورد تصمیم بگیریم که شکست و بدبختی نشانگر چه چیزی در زندگی ما است.
پاسخ ما به این سوال بسیار مهم، میزان موفقیت ما را تعیین می‌کند و اینکه چه چیزی در آینده برای ما اندوخته شده است.

بزرگان، قهرمانان، بهترین‌ها تاکنون، شکست و بدبختی را به عنوان دوستشان و چیزی در نظر می‌گیرند که به آنها کمک می‌کند رشد کنند و خلاقیت و تمایل‌شان را برای بهترین جهان شدن شعله‌ور می‌کند.

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

خواص «جادویی» زردچوبه، زنجبیل


خواص «جادویی» زردچوبه، زنجبیل



به گزارش نچرال نیوز، زردچوبه و زنجبیل اقلامی‌اند که با قیمت ارزان در دسترس همه ما هستند و هر دو سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی اند که برای مبارزه با بیمارهای مزمن و سخت، بسیار به کمک بدن می‌آیند.

زردچوبه و زنجبیل خاصیت ضد التهاب دارند که نه تنها برای بیماری‌های مفصلی مثل آرتروز مفیدند بلکه در بهبود حال بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی،‌ قند و حتی سرطان موثرند . بیماری‌های مزمن از این دست می‌توانند باعث ایجاد درد در بدن شوند. هم زنجبیل و هم زردچوبه ضد دردهای طبیعی قوی هستند.

زنجبیل

زنجبیل که برای خاصیت ضد تهوع بودن و همینطور کمک به دستگاه گوارش بسیار معروف است، می‌تواند به عنوان یک داروی طبیعی ضدالتهاب و ضد درد هم عمل کند. همینطور برای درمان سردردهای ناشی از تنش و سینوس مؤثر است.

به گزارش ساینس نیوز، تحقیقات نشان داده است که عصاره زنجبیل در کاهش دردهای ناشی از ورم مفاصل (آرتروز) بسیار مؤثر است. همینطور از روغن و پماد زنجبیل می‌شود برای کاهش درد استفاده کرد. محققان همینطور می‌گویند که از عصاره زنجبیل می‌شود در کاهش دردهای بیماران سرطانی استفاده کرد. زنجبیل سلول‌های سرطانی را نابود می‌کند، در حالیکه سلول‌های سالم بدن دست نخورده باقی می‌مانند.
زردچوبه

مانند زنجبیل، زردچوبه هم خاصیت ضد ورم و ضد درد قوی دارد. زردچوبه ریشه گیاه کورکومین است که به علت وجود سه ماده شیمایی در آن رنگ زرد دارد. کورکومین و زردچوبه در قوی‌تر کردن دستگاه ایمنی بدن موثر است و از ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته کم می‌کنند.

نتایج یک تحقیق که در سال ۲۰۱۳ در ژاپن انجام شده، نشان می‌دهد که مصرف قرص‌های گیاه کورکومین به اندازه ورزش‌های سبک در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و پیر شدن قلب مؤثر است. زردچوبه همچنین خاصیت ضد سرطانی هم دارد.

اما خواص جادویی زردچوبه بیشتر از اینهاست: محققان می‌گویند که مصرف زردچوبه ممکن است از ابتلا به بیماری حواس‌پرتی (ناشی از پیری)بکاهد و حتی با آن مبارزه کند. تحقیقی که در سال ۲۰۱۴ انجام شد نشان می‌دهد که مصرف روزانه یک گرم زردچوبه باعث افزایش قدرت حافظه در افرادی می‌شود که در خطر ابتلا به بیماری‌های حواس‌پرتی و آلزایمر هستند.

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

برچسب های مهم

دمنوش زیتون


دمنوش زیتون

اثرات مهم برگ زیتون

ضد اسپاسم
ضد اکسیدان
ضد میکروب
ضد ویروس تبخال
ضد قارچ
ضد آریتمی وگشاد کننده رگهای قلب
ضد تب
قابض
صفراآور
ادرارآور
کاهش دهنده کلسترول
کاهش دهنده قند خون
کاهش دهنده پرفشاری خون
کاهش دهنده اسید اوریک
خلط آور
گشادکننده عروق
اثرات مهم روغن زیتون
ضد سم سرب
ضد چسبندگی پلاکت ها
محافظ قلب
ملین
نرم کننده
کاهش تورم و درد گوش
محافظ معده
مسهل

انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

گیاه جاتروفا کارکس


جاتروفا کارکس (نام علمی: Jatropha curcas) نام یک گونه از تیره فرفیونیان است.گیاه جاتروفا گیاهی است فوق العاده سمی و پر انرژی و با درصد روغن فراوان که اتفاقا به هیچ عنوان امکان کاربرد خوراکی نداشته و از همه مهمتر در زمینهایی قابل کشت بوده که سایر گونه های کشاورزی خوراکی قابلیت کشت مناسبی ندارد و به اصطلاح در زمینهای لم یزرع قابل استحصال میباشد.هم اینک دنیا با قدرت و سرعت به سمت تولید انرژی های پاک یا سوخت های متکی به طبیعت تجدید شونده روی آورده است . از اساسی ترین علل این مسئله استراتژی قطع وابستگی جهان اول به سوخت های فسیلی خاورمیانه است که در استراتژی مدیریت جهانی تبدیل به یک نگرانی بزرگ برای جهان اول شده است. در حقیقت جهان اول به دنبال استقلال تولید انرژی از خاورمیانه ، با روش هایی است که کمترین هزینه را برایش داشته باشد . بدین ترتیب تولید بایودیزل ها و بایواتانول ها جایگاه ویژه ای کسب کرده است . تقاضای جهانی سوخت های زیستی مدام در حال افزایش است و تا سال۲۰۱۴ به ۴۴ میلیارد تن در سال خواهد رسید ، یکی دیگر از علل افزایش تقاضا برای سوخت های زیستی ، عزم جدی جهان برای کاهش اثرات تغییرات اقلیمی است که اکنون به یک نگرانی دائمی برای کشورهای دنیا تبدیل شده است و به نظر می رسد اگر مصرف سوخت های فسیلی به طور جدی کاهش نیابد ، کره زمین به همراه ساکنان آن روزهای سختی را پیش رو خواهد داشت. روزهایی که نشانه های آن ، با خشکسالی های پی در پی ، کاهش شدید بارندگی ها ، سیلاب های سهمگین ، گرمای بیش از حد ، انقراض گونه های گیاهی و جانوری به پیشواز آمده است . برای کشور ما ایران نیز دستیابی به تکنولوژی و خودکفایی در زمینه تولید مواد اولیه بایودیزل ها و بایواتانول ها حیاتی است و باید به عنوان یک راهبرد ملی در دستور قرار گیرد .

در روزگاری که مهمترین دغدغه مسئله زیست محیطی در کلان شهرها آلودگی هواست ، اگر کشوری بتواند به این تکنولوژی دست یابد علاوه بر اینکه در مصارف اقتصادی خود ، صرفه جویی می کند ، محیط زیست خود را نیز از آلودگی های ناشی از سوخت های فسیلی در امان نگاه می دارد . این موضوعی است که امروز دنیا را به فکر انداخته تا با همه توان سوخت های فسیلی را مغلوب سوخت های گیاهی کند و از این طریق علاوه بر اینکه انرژی های پاک آینده را از آن خود می کند ، هوای آلوده اش را هم به همراه سوخت های فسیلی دفن کند .



مطالب تصادفی

  • روش صنعتی  تولید بستنی
  • اصول حرارت دهی اهمیک
  • پلاسمای سرد اتمسفری
  • جزوه آزمایشگاه قند
  • صنعت حلال و فراورده های گوشتی

تهران خیابان فاطمی کوچه پرویز روشن پلاک 20

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد