تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

این سایت به طور تخصصی برای دانشجویان،کارآفرینان،صاحبان مشاغل و فعالان صنایع غذایی میباشد.


دسته بندی سایت


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

آمار بازدید سایت

پیوند ها

نظرسنجی سایت

چه منابعی بیشتر مورد نیاز شماست که به آن دسترسی ندارید؟

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 24
  • بازدید دیروز : 16
  • بازدید کل : 104073

خواص «جادویی» زردچوبه، زنجبیل


خواص «جادویی» زردچوبه، زنجبیل



به گزارش نچرال نیوز، زردچوبه و زنجبیل اقلامی‌اند که با قیمت ارزان در دسترس همه ما هستند و هر دو سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی اند که برای مبارزه با بیمارهای مزمن و سخت، بسیار به کمک بدن می‌آیند.

زردچوبه و زنجبیل خاصیت ضد التهاب دارند که نه تنها برای بیماری‌های مفصلی مثل آرتروز مفیدند بلکه در بهبود حال بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی،‌ قند و حتی سرطان موثرند . بیماری‌های مزمن از این دست می‌توانند باعث ایجاد درد در بدن شوند. هم زنجبیل و هم زردچوبه ضد دردهای طبیعی قوی هستند.

زنجبیل

زنجبیل که برای خاصیت ضد تهوع بودن و همینطور کمک به دستگاه گوارش بسیار معروف است، می‌تواند به عنوان یک داروی طبیعی ضدالتهاب و ضد درد هم عمل کند. همینطور برای درمان سردردهای ناشی از تنش و سینوس مؤثر است.

به گزارش ساینس نیوز، تحقیقات نشان داده است که عصاره زنجبیل در کاهش دردهای ناشی از ورم مفاصل (آرتروز) بسیار مؤثر است. همینطور از روغن و پماد زنجبیل می‌شود برای کاهش درد استفاده کرد. محققان همینطور می‌گویند که از عصاره زنجبیل می‌شود در کاهش دردهای بیماران سرطانی استفاده کرد. زنجبیل سلول‌های سرطانی را نابود می‌کند، در حالیکه سلول‌های سالم بدن دست نخورده باقی می‌مانند.
زردچوبه

مانند زنجبیل، زردچوبه هم خاصیت ضد ورم و ضد درد قوی دارد. زردچوبه ریشه گیاه کورکومین است که به علت وجود سه ماده شیمایی در آن رنگ زرد دارد. کورکومین و زردچوبه در قوی‌تر کردن دستگاه ایمنی بدن موثر است و از ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته کم می‌کنند.

نتایج یک تحقیق که در سال ۲۰۱۳ در ژاپن انجام شده، نشان می‌دهد که مصرف قرص‌های گیاه کورکومین به اندازه ورزش‌های سبک در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و پیر شدن قلب مؤثر است. زردچوبه همچنین خاصیت ضد سرطانی هم دارد.

اما خواص جادویی زردچوبه بیشتر از اینهاست: محققان می‌گویند که مصرف زردچوبه ممکن است از ابتلا به بیماری حواس‌پرتی (ناشی از پیری)بکاهد و حتی با آن مبارزه کند. تحقیقی که در سال ۲۰۱۴ انجام شد نشان می‌دهد که مصرف روزانه یک گرم زردچوبه باعث افزایش قدرت حافظه در افرادی می‌شود که در خطر ابتلا به بیماری‌های حواس‌پرتی و آلزایمر هستند.

  انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 387

برچسب های مهم


مطالب تصادفی

  • روش صنعتی  تولید بستنی
  • اصول حرارت دهی اهمیک
  • پلاسمای سرد اتمسفری
  • جزوه آزمایشگاه قند
  • صنعت حلال و فراورده های گوشتی

تهران خیابان فاطمی کوچه پرویز روشن پلاک 20

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد