دسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
آمار بازدید سایت
پیوند ها
روغن نارگیل :
خصوصيات :
نوعی چربی اشباع شده که از میوه درخت نارگیل به دست میآید.
از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده میشود.
این روغن سرشار از لوریک اسید (نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط) میباشد. روغن نارگیلهای هیدروژنه نشده معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب میشوند.
روغن نارگیل بین دیگر انواع روغن از همه پایدارتر است و بین روغنهای مخصوص سرخ کردن، حرارت لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه روغنها بالاتر است. بنابراین، حتی در دماهای بالا هم این روغن نمیسوزد و دود از آن بلند نمیشود.
كاربردها :
تقویت کننده موی سر
دفع چربی اضافه ؛با بالا بردن سرعت چربی سوزی ؛با بالا بردن مصرف انرژی به واسطه تری گلیسرید های با زنجیره واسطه و كنترل حملات شدید گرسنگی كه کتون موجود در روغن نارگیل روی اشتها تاثیر گذاشته و آن را کنترل کرده و کاهش می دهد.
مفيد برای پوست و مو با حفاظت از پوست و مو در مقابل آسیب ها
زدن روغن نارگیل به مو ها به طور مرتب آن ها را تقویت کرده و از موخوره جلوگیری می کند.
روی پوست اثر مرطوب کننده و ضد آفتاب داد.
سطح لیپوپروتئین پرچگال (HDL)، سطح کلسترول خوب خون در بدن، را افزایش می دهد. همچنین در تبدیل لیپوپروتئین کم چگال به نوع مفید موثر است. همچنین سطح تریگلیسرید ها را کاهش داده و از مسدود شدن عروق جلوگیری می کند.
به عنوان آنتی باکتری طبیعی عمل می کند؛ اسید لوریک موجود در روغن نارگیل به عنوان عامل آنتی باکتری عمل می کند. به این صورت به از بین بردن پاتوژن های خطرناک مانند ویروس ها و باکتری های موجود در بدن کمک می کند.
افزایش عملکرد مغز و جلوگیری از زوال عقل کمک می کند. استفاده مرتب از روغن نارگیل همچنین در مبارزه با بیماری آلزایمر کمک می کند. کتون موجود در روغن نارگیل انرژی لازم برای مغز را تامین می کند.