تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

این سایت به طور تخصصی برای دانشجویان،کارآفرینان،صاحبان مشاغل و فعالان صنایع غذایی میباشد.


دسته بندی سایت


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

آمار بازدید سایت

پیوند ها

نظرسنجی سایت

چه منابعی بیشتر مورد نیاز شماست که به آن دسترسی ندارید؟

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 25
  • بازدید دیروز : 16
  • بازدید کل : 104074

غذاهايی كه شما را پير می كنند


غذاهايی كه شما را پير می كنند

رعايت برنامه غذايي متعادل و متنوع علاوه بر اينكه موجب حفظ سلامتي و تناسب اندام مي شود، از بروز پيري زودهنگام نيز پيشگيري مي كند. در واقع بعضي از خوراكي ها تاثيراتي دارند كه مي توانند ظاهر شما را بيشتر از سنتان پير نشان دهند.


اسيدهاي چرب اشباع:
برخلاف اسيدهاي چرب ضروري براي بدن، اسيدهاي چرب اشباع كه در پنير، شير و گوشت هاي چرب وجود دارند پير شدن را تسريع مي كنند. اين چربي ها همچنين ابتلا به بيماري هاي مرتبط با سن مانند كلسترول را نيز تشديد خواهند كرد.پروبادی:خوراكي هاي چرب داراي راديكال هاي آزاد هستند كه سلول هاي بدن را از بين مي برند. در اين صورت قدرت دفاعي بدن ضعيف مي شود و زمينه ابتلا به بيماري هاي استحاله اي مرتبط با سن مانند سرطان، آب مرواريد و... فراهم مي شود.


چربي هاي هيدروژنه:
كيك ها و بيسكوييت ها حاوي چربي هاي هيدروژنه هستند و احتمال پير شدن پوست را افزايش مي دهند. بروز جوش ها، چروك و لكه هاي چربي در صورت مصرف چنين خوراكي ها قابل انتظار است.


فست فودها:
فست فودها حاوي مقدار بالايي بسيار زيادي نمك و شكر است.
مصرف زياد نمك و شكر بروز چين و چروك را تسهيل مي كند.


قهوه:
قهوه به تنهايي عامل بروز پيري نيست؛ بلكه مانند هر خوراكي ديگري نبايد در مصرف آن افراط كرد.
در واقع، نوشيدن زياد قهوه فشار خون را بالا مي برد و ضربان قلب را افزايش مي دهد. اگر قلب بيشتر از حد طبيعي فعاليت كند، اميد به زندگي كاهش مي يابد.


غذاها و تنقلات شور:
آيا مي دانستيد خوراكي هاي شوري كه از خوردن آنها لذت مي بريد چقدر براي شما مضر است؟پروبادی; اين خوراكي ها مقدار بالايي نمك دارند كه سديم مي تواند مستقيما به كلاژن طبيعي پوست صدمه بزند و چروك هاي نازيبايي اطراف چشم ها ايجاد كند. بهتر است به جاي چنين تنقلاتي ميوه هاي خشك و دانه هاي بدون نمك ميل كنيد.


دسرهای شيرين:
شكر ماده ای است كه مصرف آن بايد در حد اعتدال باشد. در واقع، زماني كه مقدار گلوكز افزايش مي يايد بدن مقدار بيشتری انسولين توليد می كند. زماني كه انسولين بيش از حد ترشح شود روند پير شدن را تسريع می كند.

  انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 204

برچسب های مهم


مطالب تصادفی

  • روش صنعتی  تولید بستنی
  • اصول حرارت دهی اهمیک
  • پلاسمای سرد اتمسفری
  • جزوه آزمایشگاه قند
  • صنعت حلال و فراورده های گوشتی

تهران خیابان فاطمی کوچه پرویز روشن پلاک 20

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد